Motiv_news

Motiv ICT Security ontvangt de RedSocks Security Award of Excellence

Den Haag, 27 maart 2017Motiv ICT Security heeft van RedSocks Security de ‘Award of Excellence’ 2016 ontvangen. Door het contracteren van het hoogste aantal nieuwe klanten heeft Motiv deze waardering van RedSocks Security ontvangen.

De druk vanuit wet-en regelgeving neemt toe; eerst de regelgeving Meldplicht Datalekken, die al vanaf 1 januari 2016 van kracht is maar nu ook de Europese General Data Protection Regulation die vanaf mei 2018 gehandhaafd wordt. Hierdoor is er in de bestuurskamer steeds meer aandacht voor Cyber Security. Bestuurders worden zich ervan bewust dat Cyber Security niet alleen een technische aangelegenheid is, maar ook een manier om aantoonbaar veilig te zijn richting in- en externe klanten. Met RedSocks Security is Motiv in staat om organisaties op alle niveaus te adviseren en te begeleiden richting een passende, en toekomst vaste informatiebeveiliging. Ten aanzien van de wetgeving, worden klanten ondersteund met onder andere hun weerbaarheid en ‘continuous monitoring’ rekening houdend met de in de GDPR genoemde omgekeerde bewijslast.

Het is niet meer voldoende om te rekenen alleen op preventieve maatregelen tegen aanvallen van buitenaf. Verlies of diefstal van belangrijke data zijn dagelijks in het nieuws. Aantoonbaar ‘in control’ zijn is de manier om weerbaar te zijn tegen dergelijke incidenten. RedSocks Security, een Nederlands bedrijf in de Haagse Security Delta, helpt organisaties om met deze uitdagingen om te gaan. Tevens de reden dat haar oplossingen onder de naam ‘Malicious Threat Detection’ wereldwijd en in samenwerking met ICT Security bedrijven, zoals Motiv aan klanten met succes worden geleverd.

Vanaf 1998 is Motiv gespecialiseerd in het bieden van ICT Security in de Nederlandse markt. In 2015 heeft Motiv de oplossingen van RedSocks Security gekozen, waarmee Motiv toegevoegde waarde diensten levert aan haar relaties. In 2016 heeft Motiv het grootste aantal nieuwe klanten overtuigd van de voordelen van RedSocks en daarmee de RedSocks Security ‘Award of Excellence’ 2016 ontvangen.

Desi Marinova, Cyber Security adviseur bij RedSocks Security en relatiemanager voor Motiv, geeft aan verheugd te zijn met het succes van Motiv: “Met de toegang die zij hebben tot (potentiële) klanten zijn wij in staat om onze filosofie steeds breder uit te dragen.”

“De hoeveelheid soorten en varianten malware groeit nog steeds explosief. Met de technische oplossing van RedSocks is voor ons Security Operations Center een belangrijke aanvulling op het opsporen en detecteren van geavanceerde vormen van malware. Zo bieden we onze klanten optimale besch
erming tegen huidige en nieuwe generaties malware”, aldus Anne Karine Hafkamp, Salesmanager van Motiv.

Over RedSocks Security B.V.:
RedSocks Security is specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit. Door het gebruik van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence wordt het mogelijk voor RedSocks Security om non-intrusive, real-time malicious threat detection oplossingen en incident response te bieden. Onze oplossingen zijn toepasbaar in organisaties ongeacht hun grootte en faciliteert compliance met EU-privacy wetgeving.

 

Motiv ICT Security ontvangt de RedSocks Security Award of Excellence

Fotobijschrift
Op de foto van links naar rechts: Gerard Klop (Product Manager bij Motiv), Desi Marinova (Cyber Security adviseur bij RedSocks Security) en Anne Karine Hafkamp (Salesmanager bij Motiv).

 

Meer Informatie
Netania Engelbrecht
Marketing Manager, RedSocks Security
+31(0)62015678
netania.engelbrecht@redsocks.eu

Website: www.redsocks.eu
Twitter: @RedSocksMTD
LinkedIn: www.linkedin.com/company/redsocks-bv

Back to overview