SLTN Inter Access behaalt Gold Partner status met RedSocks Security

SLTN Inter Access behaalt Gold Partner status met RedSocks Security

12 april 2017, Den Haag – SLTN Inter Access (SLTN) heeft de Gold Partner status van Cyber Security leverancier RedSocks Security behaald.

“Door de geavanceerde oplossing van RedSocks Security, de Malicious Threat Detector (MTD), kan er snel en adequaat opgetreden worden tegen (potentiële) aanvallen. Juist de verregaande wijze van geautomatiseerde analyse en reactie maakt de oplossing van RedSocks Security doeltreffend en kostentechnisch uitermate interessant. RedSocks Security is gespecialiseerd in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit voor klanten wereldwijd.

Om de toenemende complexiteit om data van bedrijven en instellingen te beveiligen, ondervindt SLTN sterke groei op het gebied van Cyber Security diensten en is een strategisch partnership met RedSocks Security een uitstekende aanvulling op ons diensten- en productportfolio,” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN.

De diensten van RedSocks Security zijn naadloos opgenomen in het SLTN Security Operations Center en op die manier snel beschikbaar voor alle klanten van SLTN. Naast detectie van malware en alle andere soorten ‘Threats’, zorgt de oplossing ook nog eens voor een forensisch waardige opslag, die erg belangrijk is bij het precies (en binnen 72 uur) melden van de exacte impact van de gebeurtenis, waardoor aan wettelijke plichten kan worden voldaan en vooral de schade enorm beperkt kan worden.

 “Wij zijn blij met de samenwerking met SLTN en zien de vraag naar Cyber Security diensten op basis van RedSocks MTD in een SOC sterk groeien,” aldus de RedSocks Security CEO, Floris van den Broek.

Fotobijschrift:

Floris van den Broek, CEO RedSocks Security (links), Eugene Tuijnman CEO SLTN (rechts)

Over SLTN Inter Access

SLTN Inter Access ontzorgt ICT. Met specialisaties zoals; architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, cloud diensten, application services en detachering is SLTN Inter Access bij uitstek uw partner in ICT. Alle door SLTN Inter Access geleverde diensten kenmerken zich door Kwaliteit, Passie en Innovatie.

SLTN Inter Access is één van de grotere niet- beursgenoteerde ondernemingen met ruim 700 hoog opgeleide en ervaren medewerkers, en heeft ruim 1.400 nationale en internationale klanten verdeeld over de primaire segmenten education, finance, government en healthcare. Daarnaast heeft SLTN Inter Access de hoogste levels van partnerships met ’s werelds meest gerenommeerde ICT fabrikanten.

Over RedSocks Security

RedSocks Security is specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit. Door het gebruik van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence wordt het mogelijk voor RedSocks Security om non-intrusive, real-time malicious threat detection oplossingen en incident response te bieden. Onze oplossingen zijn toepasbaar in organisaties ongeacht hun grootte en faciliteert compliance met EU-privacy wetgeving.

Contactpersoon

Netania Engelbrecht

Marketing Manager

netania.engelbrecht@redsocks.eu

+31(0)620156787

Back to overview